Atpakaļ
  • LV Articles
  • Jaunumi
  • 11.07.2024

Zaļas cenas zaļajā Purvciemā: apskati vasaras labāko piedāvājumu "Silvas namos"

Šī vasara “YIT LATVIJA” jaunajā projektā “Silvas nami” ir izdevīgu piedāvājumu bagāta. Pats karstākais no tiem - 7 ceturtās mājas dzīvokļiem 7. stāvā ir spēkā 7 000 EUR liela atlaide, noslēdzot pirkuma līgumu līdz 31.08.2024.

Tāpat jāpiemin, ka arī citiem ceturtās mājas dzīvokļiem ir spēkā dažādi bonusi - noteiktiem mājokļiem pirkuma cenā ir iekļautas iebūvētās virtuves iekārtas ar tehniku, un vienam 4 istabu dzīvoklim dāvanā - pagalma autostāvvieta. Kā vērtīgs ieguvums, iegādājoties kādu no gatavajiem mājokļiem, uz kuriem pārcelties iespējams uzreiz, ir valsts nodevas par īpašuma tiesību nostiprināšanu zemesgrāmatā apmaksa, ko segs “YIT LATVIJA”. Savukārt kopā ar Luminor banku izstrādāts arī īpašs kreditēšanas piedāvājums, ko jau novērtējuši un izmantojuši vairāki klienti.

Šobrīd “Silvas nami” ceturtajā mājā ir pārdoti teju 80% no visa dzīvokļu klāsta. Vēl iegādei ir pieejami 2 - 4 istabu dzīvokļi augšējos stāvos, pa kuru logiem paveras lielisks un plašs skats uz zaļo Purvciemu. Saskaņā ar “YIT LATVIJA” regulāri veiktajām klientu aptaujām, gandrīz 40% “Silvas nami” esošie klienti devuši pašu augstāko vērtējumu, novērtējot savu pieredzi un apmierinātību, iegādājoties īpašumu un dzīvojot projektā “Silvas nami”. Vienlaikus klienti atzinuši, ka būtu gatavi rekomendēt “YIT LATVIJA” saviem ģimenes locekļiem, draugiem un paziņām, kuriem ir aktuāla jauna dzīvokļa iegāde.

Zaļas cenas zaļajā Purvciemā: apskati vasaras labāko piedāvājumu "Silvas namos" - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Par "Silvas Nami"
"Silvas Nami" atrodas tā sauktajā tālajā Purvciemā - zaļākajā rajona daļā, nostāk no māju masīviem un pavisam netālu no Biķernieku meža. “Silvas Nami” ir “YIT Latvija” standarta klases būvprojekts un ar šo projektu ir izdevies panākt, ka dzīvokļi no jauna attīstītajos projektos Latvijas iedzīvotājiem ir vēl pieejamāki. “Silvas Nami” izstrādāti ar mērķi samazināt kopējo dzīvokļa cenu pircējam, tajā pašā laikā, plānojot kompaktus un funkcionālus dzīvokļus, kā arī saglabājot Somijai raksturīgos mājokļu standartus. Tā, piemēram, katra māja dzīvokļu kompleksā izbūvēta, ievērojot A klases energoefektivitātes standartus un katram mājoklim ir individuāli elektrības, ūdens un siltuma skaitītāji, kā arī iespēja regulēt temperatūru katrā telpā atsevišķi.

“Silvas Namu” ģimenes ar bērniem īpaši priecē apkaimes rotaļlaukumi, kā arī plašās sporta un atpūtas iespējas, ko piedāvā ikvienam pilsētas iedzīvotājam pieejamais skolas sporta komplekss. Netālu esošās piknika vietas ļauj ķert saules starus un baudīt vasaras siltos vakarus ģimenes, draugu un pat kaimiņu lokā. T/C “Domina” un “Alfa” nodrošina iespēju sagādāt visu nepieciešamo sev un ģimenei un noskatīties kādu labu kino uz lielā ekrāna. 10 minūšu brauciena attālumā atrodas iemīļotā “IKEA” un tirdzniecības centrs “Sāga”.

Domājot gan par lielo, gan par mazo iedzīvotāju labsajūtu, teritoriju papildinās pārdomāts apgaismojums, estētiski apstādījumi, jauks rotaļu laukums un nožogojums, kas sniegs papildu privātuma un drošības sajūtu. Pie “Silvas nami” ēkām uzstādīti statīvi velosipēdu novietošanai un izveidotas automašīnu stāvvietas, to skaitā arī stāvvietas elektroauto uzlādei.

Lielākā mājokļu izvēle “Silvas namu” dzīvokļu kompleksā ir jaunākajā - 5. namā, kur šobrīd ir pabeigta lielākā daļa no būvniecības darbiem, kā rezultātā projekta realizācija tiks īstenota ātrāk nekā sākotnēji iecerēts - jau šī gada rudenī.

Raksts tapis sadarbībā ar City24.lv